Manteli i Zonjave (Lady’s Mantle)

2,60

+ Free Shipping
Category:

Manteli i Zonjave

Kjo bimë është përdorur tradicionalisht për të ndrequr dhe lidhur indet e grisura. Aftësia për të rritur nivelet e progesteronit e bën Mantelin e Zonjave një nga bimët më të mira për të luftuar problemet e fertilitetit. Stimulon ovulacionin përderisa vepron si një tonik i mitrës, duke tonifikuar mitrën në gatishmëri për konceptim. I pasur me tanine, Manteli i Zonjave përdoret gjithashtu për të frenuar gjakderdhjen e tepërt menstruale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manteli i Zonjave (Lady’s Mantle)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.