Çaj Kaçe (Rosehip Tea)

2,20

+ Free Shipping
Category:

Ky frut 100% organik ulë tensionin e gjakut dhe kolesterolin, është shum i pasur në antioksidantë dhe mund të ndihmoj në humbjen e peshës.

Në medicinen e lashtë është përdorur që ti zvogëloj shenjat e plakjes. Kaça përmban kapacitetin më të larte antioksidues.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çaj Kaçe (Rosehip Tea)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.