,

Lule Balsami (St. John’s Wort)

2,40

+ Free Shipping
Categories: , Tag:

Lule Balsami (L.Hypericum Perforatum)

Lule balsami është i pasur me proteina, yndyra, vitamin A dhe C.
Është anti-depresant, ka një përdorim tradicional në trajtim e sistemit nervor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lule Balsami (St. John’s Wort)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.