Rrënje të Mellagës së bardhë (Marshmallow Roots)

3,90

+ Free Shipping
Category:

Është përdorur për shekuj si një ilaç bimor.

Përfitimet më të studiuara të rrënjës së Mellagës kanë qenë në trajtimin e simptomave të rrugëve të frymëmarrjes dhe të traktit tretës dhe në shëndetin e lëkurës dhe riparimin e plagëve.
Rrënjet e Mellagës përdoret më së shumti për të lehtësuar kollën dhe dhimbjen e fytit, qetëson irritimin dhe ndihmon në lehtësimin e kollës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrënje të Mellagës së bardhë (Marshmallow Roots)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.