Lule Shtogu (Elderberry flowers)

2,90

+ Free Shipping
Category:

Lule Shtogu (L.Sambucus nigra) 🌱

Shtogu është i pasur me vitamin C, fibra, acide fenolike.
Çaji i lule Shtogut ndihmon në kollitje dhe ftohje, frymëmarrjes së vështirsuar, astmës, si dhe tek sëmundjet reumatike, ndihmon tretjen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lule Shtogu (Elderberry flowers)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.