Sherebela (Sage)

2,40

+ Free Shipping
Category:

Sherebela është e pasur me minerale, kalium, zink, kalcium, hekur, magnez, vitamin A,B,C.
Ka veti antiseptike, antivirale, antimykotike, antioksiduese, dhe anti-inflamatore.

Sherebela ndihmon ne permisimin e kujteses, simptomat e menopauzes, lehtesimin gjat ciklit, dhe lehtesimin e dhimbjes se barkut.

Një pako përmban 50 gram bimë.
Përgaditja: Ujin e vluar e vendosni në çaj për 4-5min. Kënaquni me shijen e bimëve natyrore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sherebela (Sage)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0

No products in the cart.

No products in the cart.